Blog

Ankara içi nakliye işleri

Ankara gibi büyük şehirlerde şehir içi evden eve nakliye konusunda hizmet alırken seçeceğiniz firmayı iyi değerlendirmek gerekir.  Yüksek katlı binalar ve şehir içinde bile uzak mesafeler taşınma işini acemilere bıraktığınızda işleri zorlaştırabilir.


Ankara için evden eve nakliyat yapılacağında uygun fiyatlı ve eşyalar için profesyonel bir taşıma hizmeti almak isteriz.  Eşyalarımızı hem güvende tutmak hem de harcayacağımız paraya dikkat etmek elbette en insani duygularımızdan biridir. Ancak uygun fiyata çok takılıp da kalitenin düşeceği bir hizmet taşınma sürecini çıkmaza sokabilir.

Şehir içi nakliye işlerinde seçeceğiniz firmanın öncelikle mutlaka eşya taşıma asansörü ile taşıma yapması gerekir. Bu kriter sadece yüksek katlı binalarda oturanlar için önemli değildir. yük asansörleri taşınmanın toplam sürecini de oldukça kısaltarak işleri kolaylaştırır. Birinci katta bile olsanız merdivenlerde çarpma, çizme, sıkışma gibi riskler yük asansörü ile ortadan kalkar.

Bunun dışında ambalajlama da önemli bir diğer kriter olmalıdır. Eşya paketleme yapan bir evden eve taşıma şirketi ile çalıştığınızda her parçanın doğru şekilde sarılıp taşındığından emin olursunuz.  

Ev taşıma şirketinin araç filosu da önemlidir. Farklı boyutlarda aracı olan nakliyeciler taşıma sürecini daha doğru yönetebilir. Örneğin 4+1 ev eşyasını küçük bir kamyonete sıkıştırmak taşıma esnasında birçok eşyanın zarar görmesine sebep olabilir.  Veya tam tersi çok büyük bir kamyonlar taşıma yapan nakliye şirketinde2+1 ev eşyası çok boşlukta kalacağı için seyir halinde sağa sola çarparak da zarar görebilir.

Ücretsiz ekspertiz yapması, nakliye firmasının kalitesini ortaya koyan adımlardan biridir. Taşıma öncesi eşyayı inceleyen eksper hem doğru bir şekilde Ankara evden eve nakliyat fiyatı verir hem de taşıma günü için doğru araç doğru sayıda personel ile hazır olmayı sağlar.

Ankara içi nakliyat işlerinde siz de uzman desteği alabilmek, hem profesyonel hem de ekonomik fiyatlı nakliye hizmeti alabilmek için siz de firmamızla iletişime geçebilirsiniz. 

Ankara Şehir İçi Nakliye İletişim Bilgileri

Adres: Altay, 2668. Cd. No:1f D:15, Etimesgut/Ankara

Gsm: 0533 609 29 85

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım